FB
Blog e-Camere.ro - Sisteme supraveghere video
Blog e-Camere.ro

Articole utile despre
sisteme de supraveghere video
pe intelesul tuturor.
Intrebari, stiri si informatii utile

Vezi articolele

Blog e-Camere.ro - Sisteme supraveghere video
BLOG e-Camere.ro

Articole utile despre sisteme de supraveghere video,
pe intelesul tuturor. Intrebari, stiri si informatii utile

Ce contine un sistem de supraveghere?
Ce tehnologie sa aleg?
Vezi toate articolele
Pana la 3 ANI GARANTIE
Echipamentele comercializate de noi
beneficieza de garantie de pana la 3 ani
Transport GRATUIT
in reteaua Fan Courier pentru
orice comanda de minim 499 lei
Suport Tehnic GRATUIT
Oferim tuturor clientilor nostri
suport tehnic telefonic gratuit
  Filtreaza Produsele
  Filtreaza Produsele
Oferta
  Rezolutia minima a camerei
Reprezinta principala specificatie a unei camere de supraveghere video si influenteaza direct detaliile din imaginile obtinute.

Se masoara in Megapixeli si cu cat este mai mare aceasta specificatie, cu atat aveti mai multe detalii, cu acelasi unghi de vizualizare.

Nu determina unghiul de vizualizare al camerei, ci numarul de pixeli ("puncte") dintr-o imagine. Cu cat avem persoana din imagine construita din mai multe "puncte", cu atat vom avea mai multe sanse sa o identificam.

Exemplu:
2 Megapixeli = 1080P = 1920 x 1080 pixeli = 2.073.600 pixeli
( Orizontal x Vertical )

Imagine comparare rezolutii

12 Megapixeli ≈ 4000 x 3000 pixeli

Tehnologii: IP
Categorie: Ultra HD
Format imagine: 16:9

Reprezinta cea mai mare rezolutie in domeniul supravegherii video si este pretabila, in general doar mediilor industriale, deoarece pretul acestor camere este unul foarte ridicat, iar ca si produse sunt disponibile foarte putine modele
8 Megapixeli sau 4K ≈ 3840 x 2160 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Ultra HD
Format imagine: 16:9

Rezolutia 4K este o rezolutie excelenta pentru supravegherea generala, oferind foarte multe detalii, insa trebuie luat in calcul si faptul ca necesita si inregistratoare foarte puternice ca si putere de procesare, implicit hard disk (-uri) cu o capacitate mai mare pentru stocarea inregistrarilor, plus un internet cu viteza buna (ex. fibra optica) pentru transmiterea prin internet.
6 Megapixeli ≈ 3000 x 2000 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Super HD
Format imagine: 4:3
5 Megapixeli ≈ 2560 x 1920 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Super HD
Format imagine: 4:3
4 Megapixeli sau 2K ≈ 2560 x 1440 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Super HD
Format imagine: 16:9
3 Megapixeli ≈ 1920 x 1536 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Super HD
Format imagine: 4:3
2 Megapixeli sau 1080P ≈ 1920 x 1080 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Full HD
Format imagine: 16:9
1 Megapixel sau 720P ≈ 1280 x 720 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: HD
Format imagine: 16:9
Rezolutie
  Iluminare nocturna in INFRAROSU
Majoritatea camerelor de supraveghere video sunt dotate cu iluminator in infrarosu, format din LED-uri IR, ce produc o lumina invizibila ochiului uman, dar care ajuta senzorul de imagine al camerei sa obtina imagini mai clare si in conditii de iluminare extrem de scazute sau pe timpul noptii.

Distanta estimata a infrarosului, NU REPREZINTA distanta la care "vede" camera, fiind limitata de detaliile ce se pot obtine cu rezolutia existenta a camerei.

Distanta mai mare = iluminare mai puternica

Pentru o vizibilitate cat mai buna pe timpul noptii, camera nu trebuie sa aiba, in zona vizibila, obstacole ce ar putea reflecta infrarosul (ex. ramuri de copac, cladiri, stalpi, streasina cladirii, etc.)

Exemplu Imagine cu Infrarosu

Infrarosu
Lumina alba LED
  Tip obiectiv (Lentila)
Lentila (obiectivul) are rolul de a prelua si focaliza lumina pe senzorul de imagine al camerei de supraveghere video, iar prin dimensiunea acesteia se determina unghiul de vizualizare.

Tipul lentilei determina daca acesta are un unghi fix de vizualizare, reglabil manual sau reglabil motorizat de la distanta din inregistrator sau chiar telefonul mobil.
Obiectiv fix ( lentila fixa )

Sunt cele mai uzuale tipuri de obiective, oferind un unghi fix de vizualizare determinat de distanta focala a acestuia (ex. 2.8 mm, 3.6 mm, etc.).

Nu ofera posibilitatea reglarii nici a unghiului, dar nici a focalizarii si implica o instalare usoara. Sunt pretabile pentru supraveghere generala, unde unghiul se potriveste cu zona de supravegheat

Exemplu:
Pentru o incapere de 3 x 3 metri, este suficienta o camera cu lentila fixa de 2.8 mm si unghi de 105 grade, fiind nevoie de un unghi cat mai larg, atat pe orizontal dar mai ales pe vertical, din cauza dimensiunilor reduse ale incaperii
Obiectiv reglabil manual ( lentila varifocala )

Ofera posibilitatea reglarii unghiului, doar direct de pe camera, in momentul instalarii, oferind un unghi reglabil, limitat de intervalul distantei focale a acestuia (ex. 2.8 mm - 12 mm, unghi intre 105 grade si 33 de grade).

Pe langa posibilitatea reglarii unghiului, camerele cu lentila varifocala permit si reglarea focalizarii, facandu-le ideale pentru focalizarea pe anumite zone.

Exemplu:
Usi de acces, zona casei de marcat, dar si pentru zone unde unghiul exact este important si nu se incadreaza in cele standarde, cum ar fi holurile, alei intre cladiri sau chiar in exterior, pentru supraveghere general, pentru a nu include in imagini zone mult prea mari, inutile.
Obiectiv reglabil motorizat ( lentila varifocala motorizata )

Ofera aceleasi functii ca si lentila varifocala (reglare unghi si focalizare), insa acestea se pot modifica oricand, de la distanta, direct din DVR/NVR, computer persoanal sau chiar telefonul mobil.

Daca la varianta varifocalei clasice, era necesar ca cineva sa indrume din fata monitorului pentru a obtine exact unghiul si focalizarea dorita, in cazul celor cu zoom motorizat, reglarea este extrem de facila.

In plus, in timp, camerele cu varifocala se mai pot defocaliza, fiind nevoie de o reglare periodica, insa in cazul celor cu zoom motorizat, in majoritatea cazurilor, focalizarea se face automat.

Exemplu:
Domeniile sunt aceleasi ca si in cazul camerelor cu lentila varifocala, insa in plus, acestea pot oferi supraveghere generala intr-o incapere de exemplu, iar cand se doreste se poate da "zoom" pe zona centrala a acesteia.
Obiectiv neinclus

Aceste tipuri de camere necesita instalarea unui obiectiv exterior, ce trebuie achizitionat separat. Nu mai exista o gama prea variata pentru acest tip de camere, fiind populare in perioada celor analogice clasice, cu linii TV (CVBS)
Lentila
  DIMENSIUNE LENTILA
Lentila / obiectiv camera de supraveghere video

Distanta focala mica » unghi mai mare de vizualizare
(Ex.: 2.8 mm, 3.6 mm)

Distanta focala mare » unghi mai mic de vizualizare
(Ex.: 12 mm, 16 mm)

Daca stiti exact ce unghi de vizualizare aveti nevoie, puteti alege lentila fixa, fiind o solutie mai ieftina, insa daca doriti o reglare exacta a unghiului de vizualizare, alegeti o camera cu lentila varifocala sau chiar cu zoom motorizat.

Dimensiune lentila
  CARCASA
Carcase camere de supraveghere video
Dome - design discret fapt pentru care sunt folosite in general in interior. Se instaleaza in general pe tavan, dar majoritatea permit si pozitionarea pe perete.

Cu picior - se instaleaza in general in exterior, datorita designului vizibil si orientarii facile. Vin standard cu iluminator in infrarosu.

Speed dome - carcase robuste, ce ofera posibilitatea rotirii in jurul celor 3 axe, dar si iluminator in infrarosu puternic sau chiar lentila cu zoom motorizat.

Mini / Pinehole - camere ce pot fi mascate in diverse obiecte. Se folosesc in general la bancomate (ATM), dar nu numai. Carcasa este de interior.

Fish Eye - camere IP panoramice, cu unghi de 180 grade, Ideale pentru acoperirea completa a unei incaperi.
Carcasa
  TEHNOLOGIE
Exista 3 tipuri de tehnologii:
- analogice HD:    HDCVI, HDTVI, AHD
- analogica clasica :    CVBS (linii TV)
- digitala:    IP

Este OBLIGATORIU ca inregistratorul si camerele de supraveghere video sa cunoasca aceeasi tehnologie, altfel, sistemul de supraveghere video nu va fi functional.

Citeste mai multe informatii aici: Ce tehnologie sa aleg?
Tehnologie
  COMPRESIE
Imaginile provenite de la camerele de supraveghere video sunt comprimate pentru a economisi latime de banda si implicit spatiul de stocare.

In cazul sistemelor analogice, compresia este facuta de catre DVR, iar in cazul sistemelor digitale IP, compresia este realizata de catre camera IP, iar NVR-ul trebuie sa cunoasca de asemenea aceeasi compresie.

Compresia H.264 este o compresie standard in domeniul supravegherii video, insa datorita aparitiei echipamentelor cu rezolutii tot mai mare, era nevoie de o imbunatatire, astfel au aparut H.264+, H.265 si chiar si H.265+.

Comparatie intre diferite tipuri de compresie

Comparatie intre compresiile H.265+ H.265 H.264+ H.264 in domeniul supravegherii video


Compresie
Tehnologii Speciale
  FUNCTII IMAGINE
BLC - BackLight Compensantion - Compensarea luminii din spate
consta in amplificare luminii pana ce persoana este vizibila, insa fundalul devine suprasaturat.

WDR - Wide Dinamic Range - ofera o imagine foarte buna in conditiile in care zona supravegheata este iluminata diferit (contrast mare) obtinand o imagine clara atat in prim plan, cat si in fundal, comparativ cu BLC.

Comparatie intre BLC, WDR si Normal in in domeniul supravegherii video

Functii Imagine
WIRELESS
SLOT CARD
MICROFON
INTRARI ALARMA
ALIMENTARE POC
ALIMENTARE POE
Alte functii
ALIMENTARE
PRODUCATOR
PRET (Lei)

  DISPONIBILITATE
Disponibiltate

Camere supraveghere video HikVision

cu urmatoarele specificatii: PRODUCATOR: HikVisionDisponibiltate: Stoc/Stoc 0
Sterge toate filtrele
Ordonare:
  Cele mai populare
Camera 2MP , Exterior , IR 70m , Exir ,zoom motorizat 8x - HikVision DS-2CE79D0T-IT3ZF Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
  discount:    -11 %
25 fps
2 MP
Infrarosu
70m
5x optic
zoom
Camera cu zoom optic
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 70 m
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (31.0°-102.0°)

  Alte functii: Exir, Ultra Low Light, Meniu OSD, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, Digital WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
191,00 Lei
169,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera IP Dome 4MP Exterior, IR 30m, PoE, lentila 2.8- HikVision DS-2CD1143G0-I Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20 fps
4 MP
Infrarosu
30m
lentila fixa
2.8mm
Camera supraveghere din gama HikVision AcuSense
PoE
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: fixa, 2.8 mm (100.0°)

  Alte functii: Meniu OSD, Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC, AcuSense, POE;

Prospect       Link producator    
302,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera Turbo HD 5MP, Exterior, LED 20m, Lentila 3.6, Color Vu - HikVision DS-2CE72HFT-F36 Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20 fps
5 MP
LED-uri
20m
lentila fixa
3.6mm
Camera supraveghere din gama HikVision ColorVu
Flash
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Iluminare LED: 20 m (lumina alba)
  Lentila: fixa, 3.6 mm (80.1°)

  Alte functii: Alarma luminoasa, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, ColorVu,

Prospect       Link producator    
344,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera IP bullet 2MP Exterior, IR 30m, lentila 2.8, PoE, EXIR 2.0 - HikVision DS-2CD1023G0E-I2C Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
  discount:    -5 %
25 fps
2 MP
Infrarosu
30m
lentila fixa
2.8mm
PoE
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: fixa, 2.8 mm (112.1°)

  Alte functii: ROI, Exir, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, Digital WDR, BLC, POE;

Prospect       Link producator    
199,00 Lei
188,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera IP 3MP, Exterior, IR 30m, PoE, Slot Card, Varifocala - HikVision DS-2CD2732F-I
20 fps
3 MP
Infrarosu
30m
varifocala
2.8-12.0
Card
PoE
  Rezolutie maxima: 3 MP (2048 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.264
  Lentila: varifocala, 2.8-12.0mm (91.2°-28.3°)

  Alte functii: Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, Digital WDR, BLC, POE;

   Video        Prospect       Link producator    
1200,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera 8MP, Exterior, IR 60m, 3.6mm, Exir, True WDR- HikVision DS-2CE78U8T-IT3-3.6 Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
12.5 fps
8 MP
Infrarosu
60m
lentila fixa
3.6mm
  Rezolutie maxima: 8MP (3840 x 2160 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 60 m
  Lentila: fixa, 3.6 mm (79.0°)

  Alte functii: Exir, Ultra Low Light, Meniu OSD, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, True WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
269,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera 5MP, IR 40m, Exterior, 3.6mm - HikVision DS-2CE17H0T-IT3F3C Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
  discount:    -12 %
20 fps
5 MP
Infrarosu
40m
lentila fixa
3.6mm
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 40 m
  Lentila: fixa, 3.6 mm (80.0°)

  Alte functii: Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 2DNR, Digital WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
181,00 Lei
159,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera Exterior, 5MP, 2.8mm, IR 40m, Microfon, Exir- HikVision DS-2CE78H0T-IT3FS Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
  discount:    -13 %
20 fps
5 MP
Infrarosu
40m
lentila fixa
2.8mm
Microfon
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 40 m
  Lentila: fixa, 2.8 mm (85.5°)

  Alte functii: Microfon inclus; Exir, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 2DNR, Digital WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
195,00 Lei
169,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera IP 4MP Exterior, IR 80m, PoE, Slot Card, lentila 2.8 mm - HikVision DS-2CD2T45FWD-I8 Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
25 fps
4 MP
Infrarosu
80m
lentila fixa
2.8mm
Card
PoE
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 80 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264
  Lentila: fixa, 2.8 mm (109.0°)

  Alte functii: Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, Darkfighter, Exir, POE;

Prospect       Link producator    
593,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera Turbo HD 5MP, Exterior, IR 40m, Lentila 2.8, Microfon - HikVision DS-2CE17H0T-IT3FS2 Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20 fps
5 MP
Infrarosu
40m
lentila fixa
2.8mm
Microfon
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 40 m
  Lentila: fixa, 2.8 mm (85.0°)

  Alte functii: Microfon inclus; Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, DNR, Digital WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
179,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera 5MP Exterior, IR 60m, lentila 2.8 - HikVision DS-2CE16H8T-IT3F Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
  discount:    -12 %
20 fps
5 MP
Infrarosu
60m
lentila fixa
2.8mm
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 60 m
  Lentila: fixa, 2.8 mm (98.0°)

  Alte functii: Meniu OSD, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, Digital WDR, Exir,

Prospect       Link producator    
225,00 Lei
198,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera 5MP Exterior, IR 80m, lentila 3.6 - HikVision DS-2CE16H8T-IT5F Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
  discount:    -12 %
20 fps
5 MP
Infrarosu
80m
lentila fixa
3.6mm
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 80 m
  Lentila: fixa, 3.6 mm (78.0°)

  Alte functii: Meniu OSD, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, Digital WDR, Exir,

Prospect       Link producator    
245,00 Lei
215,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera 2MP, Dome, Exterior , IR 40m , Zoom Motorizat - HikVision DS-2CE5AD0T-VPIT3ZF Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
25 fps
2 MP
Infrarosu
40m
5x optic
zoom
Camera cu zoom optic
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 40 m
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (102.0°-31.0°)

  Alte functii: Exir, Ultra Low Light, Meniu OSD, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, True WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
220,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera IP 4MP, IR 30m, Exterior, PoE, Lentila 4mm, Card - HikVision DS-2CD1343G0-I-4 Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
  discount:    -11 %
20 fps
4 MP
Infrarosu
30m
lentila fixa
4.0mm
Card
PoE
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: fixa, 4.0 mm (78.7°)

  Alte functii: Slot card; ROI, Exir, Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, POE;

Prospect       Link producator    
279,00 Lei
247,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: Suna
Camera 8MP Exterior, IR 80m, lentila 6mm - HikVision DS-2CE16U1T-IT5F
15 fps
8 MP
Infrarosu
80m
lentila fixa
6.0mm
  Rezolutie maxima: 8MP (3840 x 2160 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 80 m
  Lentila: fixa, 6.0 mm (50.8°)

  Alte functii: Meniu OSD, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, Digital WDR, BLC, Exir,

Prospect       Link producator    
319,00 Lei
269,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera IP Exterior, 4MP, IR 30m, PoE, EXIR, Lentila 2.8mm - HikVision DS-2CD1343G0-I28C Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20 fps
4 MP
Infrarosu
30m
lentila fixa
2.8mm
PoE
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: fixa, 2.8 mm (98.0°)

  Alte functii: ROI, Exir, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, POE;

Prospect       Link producator    
299,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera Turbo HD 5MP, Exterior, Color Vu, Led 40m, Lentila 2.8 - HikVision DS-2CE12HFT-F28 Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20 fps
5 MP
LED-uri
40m
lentila fixa
2.8mm
Camera supraveghere din gama HikVision ColorVu
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Iluminare LED: 40 m (lumina alba)
  Lentila: fixa, 2.8 mm (99.7°)

  Alte functii: 3DNR, True WDR, BLC, HLC, ColorVu,

Prospect       Link producator    
299,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera IP , Wi-Fi, IR 30m, Exterior, 2.8mm, Microfon, Card- HikVision DS-2CD2041G1-IDW1D Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20 fps
4 MP
Infrarosu
30m
lentila fixa
2.8mm
Wifi
Microfon
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: fixa, 2.8 mm (100.0°)

  Alte functii: Wireless; Microfon inclus; Filtru IR Mecanic, 3DNR, Digital WDR, BLC,

Prospect       Link producator    
325,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera 8MP Exterior, IR 60m, Zoom 5x - HikVision DS-2CE79U1T-IT3ZF
15 fps
8 MP
Infrarosu
60m
5x optic
zoom
Camera cu zoom optic
  Rezolutie maxima: 8MP (3840 x 2160 pixeli)
  Tehnologie: HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA
  Infrarosu: 60 m
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (108.1°-45.6°)

  Alte functii: Meniu OSD, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, DNR, Digital WDR, BLC, HLC, Exir,

Prospect       Link producator    
499,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera IP 4MP, Exterior, IR 80m, Lentila 2.8mm, PoE, AcuSense, Card - HikVision DS-2CD2T46G2-4I Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
  discount:    -13 %
25 fps
4 MP
Infrarosu
80m
lentila fixa
2.8mm
Camera supraveghere din gama HikVision AcuSense
Card
PoE
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 80 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264
  Lentila: fixa, 2.8 mm (103.0°)

  Alte functii: Slot card; True WDR, BLC, HLC, AcuSense, POE;

Prospect       Link producator    
723,00 Lei
625,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
Camera IP 4MP, Exterior, IR 80m, PoE, Card, VCA, AcuSense, 2.8mm - HikVision DS-2CD2T43G2-4I-28 Stim - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
25 fps
4 MP
Infrarosu
80m
lentila fixa
2.8mm
Camera supraveghere din gama HikVision AcuSense
Card
PoE
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 80 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: fixa, 2.8 mm (103.0°)

  Alte functii: Slot card; AcuSense, ROI, Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, POE;

Prospect       Link producator    
650,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: din stoc
1345 |

Informatii Rezolutie
Reprezinta principala specificatie a unei camere de supraveghere video si influenteaza direct detaliile din imaginile obtinute.

Se masoara in Megapixeli si cu cat este mai mare aceasta specificatie, cu atat aveti mai multe detalii, cu acelasi unghi de vizualizare.

Nu determina unghiul de vizualizare al camerei, ci numarul de pixeli ("puncte") dintr-o imagine. Cu cat avem persoana din imagine construita din mai multe "puncte", cu atat vom avea mai multe sanse sa o identificam.

Exemplu:
2 Megapixeli = 1080P = 1920 x 1080 pixeli = 2.073.600 pixeli
( Orizontal x Vertical )

Imagine comparare rezolutii


 • 12 Megapixeli ≈ 4000 x 3000 pixeli

  Tehnologii: IP
  Categorie: Ultra HD
  Format imagine: 16:9

  Reprezinta cea mai mare rezolutie in domeniul supravegherii video si este pretabila, in general doar mediilor industriale, deoarece pretul acestor camere este unul foarte ridicat, iar ca si produse sunt disponibile foarte putine modele


 • 8 Megapixeli sau 4K ≈ 3840 x 2160 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Ultra HD
  Format imagine: 16:9

  Rezolutia 4K este o rezolutie excelenta pentru supravegherea generala, oferind foarte multe detalii, insa trebuie luat in calcul si faptul ca necesita si inregistratoare foarte puternice ca si putere de procesare, implicit hard disk (-uri) cu o capacitate mai mare pentru stocarea inregistrarilor, plus un internet cu viteza buna (ex. fibra optica) pentru transmiterea prin internet.


 • 6 Megapixeli ≈ 3000 x 2000 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Super HD
  Format imagine: 4:3


 • 5 Megapixeli ≈ 2560 x 1920 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Super HD
  Format imagine: 4:3


 • 4 Megapixeli sau 2K ≈ 2560 x 1440 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Super HD
  Format imagine: 16:9


 • 3 Megapixeli ≈ 1920 x 1536 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Super HD
  Format imagine: 4:3

 • Informatii Infrarosu
  Majoritatea camerelor de supraveghere video sunt dotate cu iluminator in infrarosu, format din LED-uri IR, ce produc o lumina invizibila ochiului uman, dar care ajuta senzorul de imagine al camerei sa obtina imagini mai clare si in conditii de iluminare extrem de scazute sau pe timpul noptii.

  Distanta estimata a infrarosului, NU REPREZINTA distanta la care "vede" camera, fiind limitata de detaliile ce se pot obtine cu rezolutia existenta a camerei.

  Distanta mai mare = iluminare mai puternica

  Pentru o vizibilitate cat mai buna pe timpul noptii, camera nu trebuie sa aiba, in zona vizibila, obstacole ce ar putea reflecta infrarosul (ex. ramuri de copac, cladiri, stalpi, streasina cladirii, etc.)

  Exemplu Imagine cu Infrarosu

 • Informatii Lentila
  Lentila (obiectivul) are rolul de a prelua si focaliza lumina pe senzorul de imagine al camerei de supraveghere video, iar prin dimensiunea acesteia se determina unghiul de vizualizare.

  Tipul lentilei determina daca acesta are un unghi fix de vizualizare, reglabil manual sau reglabil motorizat de la distanta din inregistrator sau chiar telefonul mobil.
 • Informatii Dimensiune lentila
  Lentila / obiectiv camera de supraveghere video

  Distanta focala mica » unghi mai mare de vizualizare
  (Ex.: 2.8 mm, 3.6 mm)

  Distanta focala mare » unghi mai mic de vizualizare
  (Ex.: 12 mm, 16 mm)

  Daca stiti exact ce unghi de vizualizare aveti nevoie, puteti alege lentila fixa, fiind o solutie mai ieftina, insa daca doriti o reglare exacta a unghiului de vizualizare, alegeti o camera cu lentila varifocala sau chiar cu zoom motorizat.

 • Informatii Carcasa
  Carcase camere de supraveghere video
  Dome - design discret fapt pentru care sunt folosite in general in interior. Se instaleaza in general pe tavan, dar majoritatea permit si pozitionarea pe perete.

  Cu picior - se instaleaza in general in exterior, datorita designului vizibil si orientarii facile. Vin standard cu iluminator in infrarosu.

  Speed dome - carcase robuste, ce ofera posibilitatea rotirii in jurul celor 3 axe, dar si iluminator in infrarosu puternic sau chiar lentila cu zoom motorizat.

  Mini / Pinehole - camere ce pot fi mascate in diverse obiecte. Se folosesc in general la bancomate (ATM), dar nu numai. Carcasa este de interior.

  Fish Eye - camere IP panoramice, cu unghi de 180 grade, Ideale pentru acoperirea completa a unei incaperi.
 • Informatii Tehnologie
  Exista 3 tipuri de tehnologii:
  - analogice HD:    HDCVI, HDTVI, AHD
  - analogica clasica :    CVBS (linii TV)
  - digitala:    IP

  Este OBLIGATORIU ca inregistratorul si camerele de supraveghere video sa cunoasca aceeasi tehnologie, altfel, sistemul de supraveghere video nu va fi functional.

  Citeste mai multe informatii aici: Ce tehnologie sa aleg?
 • Informatii Compresie
  Imaginile provenite de la camerele de supraveghere video sunt comprimate pentru a economisi latime de banda si implicit spatiul de stocare.

  In cazul sistemelor analogice, compresia este facuta de catre DVR, iar in cazul sistemelor digitale IP, compresia este realizata de catre camera IP, iar NVR-ul trebuie sa cunoasca de asemenea aceeasi compresie.

  Compresia H.264 este o compresie standard in domeniul supravegherii video, insa datorita aparitiei echipamentelor cu rezolutii tot mai mare, era nevoie de o imbunatatire, astfel au aparut H.264+, H.265 si chiar si H.265+.

  Comparatie intre diferite tipuri de compresie

  Comparatie intre compresiile H.265+ H.265 H.264+ H.264 in domeniul supravegherii video


 • Informatii Functii Imagine
  BLC - BackLight Compensantion - Compensarea luminii din spate
  consta in amplificare luminii pana ce persoana este vizibila, insa fundalul devine suprasaturat.

  WDR - Wide Dinamic Range - ofera o imagine foarte buna in conditiile in care zona supravegheata este iluminata diferit (contrast mare) obtinand o imagine clara atat in prim plan, cat si in fundal, comparativ cu BLC.

  Comparatie intre BLC, WDR si Normal in in domeniul supravegherii video

 • Informatii Disponibiltate
 •  Suna
   Filtrare
   Sus  Meniu
  CONTACT RAPID
  Vanzari
  0767 390 475


  Tehnic
  0765 487 387


  NEWSLETTER
  Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi imediat ofertele noastre speciale si produsele noi pe care le vom comercializa  © POLITES ONLINE SRL 2022
  Autentificare
  Autentificare
  Nu ai inca un cont? Creaza cont nou!
  Ai uitat parola? Poti sa o recuperezi!
  Intampini probleme la autentificare? Contacteaza-ne telefonic: 0767 390 475 si vom rezolva problema imediat!