FB
www.e-camere.ro este un magazin online dedicat
sistemelor de supraveghere video profesionale,
operat de POLITES ONLINE SRL din Craiova.

Despre Noi

POLITES este o societate din Craiova, licentiata de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE(IGPR - DPOP), in: proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate.
Asa cum spune si numele, (polites=cetatean, in limba greaca) ne adresam cetatenilor, celor care constientizeaza beneficiile securitatii, celor care prefera sa previna, decat sa suporte consecintele, uneori mult prea mari.
Folosind doar echipamente PROFESIONALE, lucru esential in asigurarea securitatii, produse de cei mai apreciati producatori din domeniu, oferind GARANTIE 2 ANI atat pentru echipamente cat si pentru montaj, POLITES se incadreaza in categoria firmelor cu care iti doresti sa colaborezi si sa ii incredintezi siguranta familiei sau a afacerii tale.
Practic, POLITES este intr-o permanenta testare de noi echipamente, tocmai pentru a gasi solutii care sa reprezinte cat mai bine necesitatile din ce in ce mai diverse ale clientilor si pentru a va pune la dispozitie DOAR echipamente de ultima generatie.
Instalarea sistemelor de securitate se face conform standardelor europene din domeniu, si utilizand toate functiile acestora, tocmai pentru a obtine performanta maxima.
Serviciul tehnic este foarte bine pregatit si sta la dispozitia clientilor oricand pentru a rezolva problemele acestora sau doar pentru a raspunde intrebarilor aparute in timpul utilizarii sistemelor de securitate. Astfel, nu ezitati sa folositi datele de contact din sectiunea cu acelasi nume, sau sa trimiteti un email la adresa: tehnic@polites.ro.
Licenta
Datele societatii noastre sunt:
POLITES ONLINE SRL
Nr. ord reg. com./an: J16/1227/2015
C.I.F.: RO34846331
Capital social: 200 RON
Sediul: Str. Petrache Poenaru, Nr. 1, Craiova
Cont: RO17 BTRL RONC RT03 1013 2601
Banca: Banca Transilvania, sucursala Craiova
 Suna
 Filtrare
 Sus  Meniu
CONTACT RAPID
Vanzari
0767 390 475


Tehnic
0765 487 387


NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi imediat ofertele noastre speciale si produsele noi pe care le vom comercializa© POLITES ONLINE SRL 2022
Autentificare
Autentificare
Nu ai inca un cont? Creaza cont nou!
Ai uitat parola? Poti sa o recuperezi!
Intampini probleme la autentificare? Contacteaza-ne telefonic: 0767 390 475 si vom rezolva problema imediat!