FB

Regulament campanii e-Camere.ro

Regulament General al campaniilor
Articolul 1. Organizatorul campaniei
Art.1.1. Campaniile promotionale, sunt organizate de catre POLITES ONLINE SRL cu sediul social in localitatea Craiova, str. Petrache Poenaru, nr. 6, sc. 1, bl. H17, Ap. 7, judetul Dolj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Dolj sub nr. J17/1227/2015, cod unic de inregistrare RO34846331, cont bancar RO17 BTRL RONC RT03 1013 2601 deschis la Banca Transilvania Craiova, tel.: 0767390475.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participant. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.
Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii
Art.2.1. Campaniile promotionale se desfasoara periodic si doar pe site-ul e-Camere.ro

Art.2.2. Perioada de acordare a produselor aflate in promotie este mentionata la sectiunea “Regulament promotii” si pentru ofertele lunii in banner-ul din pagina principal.
Articolul 3. Produse participante la campanie
Art.3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta anumite produsele nominalizate si comercializate pe site-ul e-Camere.ro, produse prezentate la inceputul fiecarei promotii pe site la rubrica promotii si etichetate cu eticheta de discount in nuantele campaniei, suprapusa peste imaginea produsului
Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare
Art.4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

Art.4.2. De aceste campanii beneficiaza orice persoana juridica avand domiciliul stabil in Romania, care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.
Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale
Art.5.1. Modul de desfasurare a fiecarei campanii promotionale va fi descris la la inceputul fiecarei promotii pe site in sectiunea “Regulament promotii” si pentru ofertele lunii si in banner-ul din pagina principala.

Art. 5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in Termeni si conditii.
Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare
6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul mai multor promotii.

6.2. Conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor descrise in Termeni si Livrarea comenzilor.
Articolul 7. Limitarea Raspunderii
Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.
Articolul 8. Taxe si impozite
Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.
Articolul 9. Litigii
Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale
Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).
Articolul 11. Regulamentul campaniilor promotionale
Regulamentul campaniilor promotionale este afisat si disponibil site-ul e-Camere.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.
 
Regulament campanie "Black Friday"
Campania promotionala pentru clientii companiei S.C. POLITES ONLINE S.R.L.
Articolul 1. Organizatorul campaniei.
Art.1.1. Campania "Black Friday 2021", este organizata de catre POLITES ONLINE SRL cu sediul social in localitatea Craiova, str. Petrache Poenaru, nr. 6, sc. 1, bl. H17, Ap. 7, judetul Dolj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Dolj sub nr. J17/1227/2015, cod unic de inregistrare RO34846331, cont bancar RO17 BTRL RONC RT03 1013 2601 deschis la Banca Transilvania Craiova, tel.: 0767390475.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participant. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.
Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.
Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea Campania "Black Friday"

Art.2.2. Campania promotionala se desfasoara incepand cu 05 noiembrie 2021 - 30 noiembrie 2021 in magazinul online e-Camere.ro, cu respectarea prevederilor prezentului Regulament, obligatoriu pentru toţi participanţii.

Art.2.3. Participanţii online înţeleg si acceptă ca utilizarea site-ului poate fi facută numai cu respectarea Termenilor si condiţiilor si informându-se cu privire la Politica de confidenţialitate.
Articolul 3. Produsele participante.
Produsele participante în campanie sunt toate produsele care vor fi prezentate pe pagina www.e-Camere.ro, avand prezent peste imagine eticheta de reducere ce are culorile negru si rosu-portocaliu, astfel:

SUPRAVEGHERE VIDEO
Camere supraveghere HD si IP: https://www.e-camere.ro/supraveghere-video/camere/flt/oferta-1--disponibilitate-1/
Inregistratoare DVR-uri si NVR-uri https://www.e-camere.ro/supraveghere-video/dvr-nvr-uri/flt/oferta-1--disponibilitate-1/

ALARMA ANTIEFRACTIE
Centrale si kituri Alarma: https://www.e-camere.ro/alarma-antiefractie/centrale/flt/oferta-1--disponibilitate-1/
Tastaturi Alarma: https://www.e-camere.ro/alarma-antiefractie/tastaturi/flt/oferta-1--disponibilitate-1/
Module Alarma: https://www.e-camere.ro/alarma-antiefractie/module/flt/oferta-1--disponibilitate-1/
Detectori Alarma: https://www.e-camere.ro/alarma-antiefractie/detectori/flt/oferta-1--disponibilitate-1/
Sirene Alarma: https://www.e-camere.ro/alarma-antiefractie/sirene/flt/oferta-1--disponibilitate-1/

VIDEOINTERFONIE
Posturi interior: https://www.e-camere.ro/interfonie-videointerfonie/interior/flt/oferta-1--disponibilitate-1/
Posturi exterior: https://www.e-camere.ro/interfonie-videointerfonie/exterior/flt/oferta-1--disponibilitate-1/

ACCESORII
Accesorii sisteme securitate https://www.e-camere.ro/supraveghere-video/accesorii/flt/oferta-1--disponibilitate-1/
Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare
Art.4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul/sediu sau rezidenta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioada mentionata la articolul 2, prin intermediul magazinului online e-Camere.ro.

Art.4.2 Data achizitiei se considera data plasarii comenzii pe website, insa doar daca produsele sunt achitate si nu sunt returnate in termenul legal de 15 zile
Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei promotionale
Art.5.1. Orice client ce achizitioneaza produse din campania Black Friday definite la articolul 3 al prezentului regulament, beneficiaza de reduceri de pret la toate produsele participante, in limita stocului disponibil, iar in cazul produselor cu stoc limitat acestea vor fi limitate pentru achizite la stocul existent.

Art.5.2 Organizatorul depune eforturi pentru a mentine specificatiile si stocurilor produselor participante in promotie corect afisate pe site. In situatia in care vor exista erori de functionare ale siteului e-camere.ro sau a unor erori in sistemul de gestiune, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula o comanda plasata, daca nu exista posibilitatea livrarii acesteia. In acest caz, clientii vor fi anuntati telefonic sau in cazul in care nu se reuseseste contactarea acestora astfel, prin email sau mesaj scris de tip SMS. Orice suma achitata va fi rambursata integral, prin aceeasi metoda de plata, in maxim 10 zile.

Art.5.3 Cumparatorul accepta şi consimte ca nu va avea drept de opoziţie sau orice alte pretentii asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/contin erori de functionare, inclusiv erori umane.

Art.5.4 Orice participant la prezenta campanie, ce achizitioneaza si achita integral comanda plasata pe e-Camere.ro, in perioada definita la articolul 2 al prezentului regulament, intra automat in concursul "Black Friday" ce are ca premiu un pachet ce contine o camera full wireless, dar si posibilitate alimentarii cu ajutorul panoului fotovoltaic inclus in pache.

Pachetul este format din:
1. Kit Dahua Imou Kit-WA1001-300/1-B26E-Imou: detalii
2. Panou solar Dahua Imou FSP10-Imou: detalii

Art.5.5 Extragerea la sorti se va efectua pe baza numarului comenzii, folosind serviciile webisite-ului tragerilasorti.ro. Data la care va avea lor extragerea este 15 decembrie 2021. Rezultatul extragerii va fi doar numarul comenzii, iar participantul va fi anuntat telefonic si/sau prin email, folosind date oferite la plasarea comenzii.

Art.5.6 Produsul nu poate fi returnat si nu se poate primi contravaloarea acestuia. Produsele sunt noi si au garantie 24 luni.

Articolul 6. Date cu caracter personal
In conformitate cu dispozitiile legilor in vigoare pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, tuturor participantilor in campanie le sunt garantate drepturile, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate a datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata si dreptul de a se adresa justitiei.
Articolul 7. Limitarea Raspunderii
Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

Art.7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

Art.7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.
Articolul 8. Taxe si impozite
Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.
Articolul 9. Litigii
Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale
Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).
Articolul 11. Regulamentul campaniilor promotionale
Art.11.1 Regulamentul campaniilor promotionale este afisat si disponibil site-ul e-Camere.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.

Art. 11.2. Orice contestatie avand ca obiect campania promotionala "Black Friday" poate fi depusa la adresa: Str. Petrache Poenaru, nr. 1, Craiova, judetul Dolj sau folosind formularul "Sugestii si reclamatii" din pagina de contact.
Important!
Pentru orice nelamuriri sunati la numarul de telefon: 0767390523
 Suna
 Filtrare
 Sus  Meniu
CONTACT RAPID
Vanzari
0767 390 475


Tehnic
0765 487 387


NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi imediat ofertele noastre speciale si produsele noi pe care le vom comercializa© POLITES ONLINE SRL 2021
Autentificare
Autentificare
Nu ai inca un cont? Creaza cont nou!
Ai uitat parola? Poti sa o recuperezi!
Intampini probleme la autentificare? Contacteaza-ne telefonic: 0767 390 475 si vom rezolva problema imediat!