Stiati ca...primele sisteme de supraveghere video au fost complet analogice?

Industria sistemelor de supraveghere video a avut ca principala sursa de dezvoltare industria televiziunii, astfel, datorita progreselor inregistrate de a lungul timpului in industria electronicii, sistemele de supraveghere video au evoluat trecand de la cele complet analogice la cele digitale
  Publicat in: 2011.05.10
Prima generatie de sisteme de supraveghere video (sisteme de televiziune cu circuit inchis, TVCI) a fost complet analogica.

Camerele de supraveghere transmiteau semnalul video in format analogic, cu ajutorul cablurilor, la matricea video analogica sau la un VCR.
VCR - Video Cassette Recorder sau
TLR - Time Lapse Recorder

Inregistrarea semnalului video se facea pe suport analogic - caseta video - in format multiplexat in timp, asigurand astfel operatii precum monitorizarea si inregistrarea.

Dezavantajele sistemelor de supraveghere video complet analogice constau in faptul ca nu se puteau realiza simultan oferatiile de inregistrare si redare a imaginilor simultan pe acelasi echipament, folosindu-se eventual un alt VCR suplimentar sau oprirea inregistrarilor pe perioada vizualizarii imaginilor.

Un alt dezavantaj consta in faptul ca pornirea respectiv oprirea inregistrarii se facea manual, astfel, puteau aparea erori datorita operatorului sistemului, iar inregistrarile se pastrau pentru o periada mai mare de timp, pe casete etichetate, fiind nevoie de spatiu de depozitare.

Sistemele de supraveghere video complet analogice erau imposibil de supravegheat de la distanta!
 COMENTARII
 Cautare
 Filtrare
 Sus
CONTACT RAPID
Vanzari
0767 390 475


Tehnic
0765 487 387


NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi imediat ofertele noastre speciale si produsele noi pe care le vom comercializa© POLITES ONLINE SRL 2018

Autentificare

Autentificare
Nu ai un cont? Creaza cont nou !
Nu mai stii datele? Recupereaza Parola!