Blog e-Camere.ro

Articole utile despre
sisteme de supraveghere video
pe intelesul tuturor.
Intrebari, stiri si informatii utile

Vezi articolele

Tehnologia Starlight

Imagini excelente, color
chiar si in conditii de
iluminare foarte scazuta

Vezi Camerele

BLOG e-Camere.ro

Articole utile despre sisteme de supraveghere video,
pe intelesul tuturor. Intrebari, stiri si informatii utile

Ce contine un sistem de supraveghere?
Ce tehnologie sa aleg?
Vezi toate articolele

Camere cu

Tehnologia Starlight

Imagini excelente color,
chiar si in conditii de iluminare scazuta

    Vezi camerele cu Starlight    
Pana la 3 ANI GARANTIE
Echipamentele comercializate de noi
beneficieza de garantie de pana la 3 ani
Transport GRATUIT
in reteaua Fan Courier pentru
orice comanda de minim 499 lei
Suport Tehnic GRATUIT
Oferim tuturor clientilor nostri
suport tehnic telefonic gratuit
  Filtreaza Produsele
  Filtreaza Produsele
  Protectie carcasa
In functie de constructia carcasei, camerele se pot instala in   interior sau exterior.

Cauti o camera pentru interior?
ORICE camera poate fi instalata in interior, chiar daca este conceputa pentru exterior, insa pentru interior se folosesc in general camere format DOME (vezi filtru format carcasa)!

Cauti o camera pentru exterior?
In exterior se pot instala doar camere special concepute pentru a rezista la umiditate, temperaturi scazute sau chiar foarte mari.

Chiar daca nu sunt expuse direct "in ploaie", camerele de interior nu vor rezista in timp din cauza umiditatii din aer, a temperaturilor variate, etc.

O principala specificatie a rezistentei in exterior, atat la praf, cat si la apa, este gradul de protectie: IP65, IP66, IP67
Protectie
  Rezolutia minima a camerei
Reprezinta principala specificatie a unei camere de supraveghere video si influenteaza direct detaliile din imaginile obtinute.

Se masoara in Megapixeli si cu cat este mai mare aceasta specificatie, cu atat aveti mai multe detalii, cu acelasi unghi de vizualizare.

Nu determina unghiul de vizualizare al camerei, ci numarul de pixeli ("puncte") dintr-o imagine. Cu cat avem persoana din imagine construita din mai multe "puncte", cu atat vom avea mai multe sanse sa o identificam.

Exemplu:
2 Megapixeli = 1080P = 1920 x 1080 pixeli = 2.073.600 pixeli
( Orizontal x Vertical )

Imagine comparare rezolutii

12 Megapixeli ≈ 4000 x 3000 pixeli

Tehnologii: IP
Categorie: Ultra HD
Format imagine: 16:9

Reprezinta cea mai mare rezolutie in domeniul supravegherii video si este pretabila, in general doar mediilor industriale, deoarece pretul acestor camere este unul foarte ridicat, iar ca si produse sunt disponibile foarte putine modele
8 Megapixeli sau 4K ≈ 3840 x 2160 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Ultra HD
Format imagine: 16:9

Rezolutia 4K este o rezolutie excelenta pentru supravegherea generala, oferind foarte multe detalii, insa trebuie luat in calcul si faptul ca necesita si inregistratoare foarte puternice ca si putere de procesare, implicit hard disk (-uri) cu o capacitate mai mare pentru stocarea inregistrarilor, plus un internet cu viteza buna (ex. fibra optica) pentru transmiterea prin internet.
6 Megapixeli ≈ 3000 x 2000 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Super HD
Format imagine: 4:3
5 Megapixeli ≈ 2560 x 1920 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Super HD
Format imagine: 4:3
4 Megapixeli sau 2K ≈ 2560 x 1440 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Super HD
Format imagine: 16:9
3 Megapixeli ≈ 1920 x 1536 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Super HD
Format imagine: 4:3
2 Megapixeli sau 1080P ≈ 1920 x 1080 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: Full HD
Format imagine: 16:9
1 Megapixel sau 720P ≈ 1280 x 720 pixeli

Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
Categorie: HD
Format imagine: 16:9
Rezolutie
  Iluminare nocturna in INFRAROSU
Majoritatea camerelor de supraveghere video sunt dotate cu iluminator in infrarosu, format din LED-uri IR, ce produc o lumina invizibila ochiului uman, dar care ajuta senzorul de imagine al camerei sa obtina imagini mai clare si in conditii de iluminare extrem de scazute sau pe timpul noptii.

Distanta estimata a infrarosului, NU REPREZINTA distanta la care "vede" camera, fiind limitata de detaliile ce se pot obtine cu rezolutia existenta a camerei.

Distanta mai mare = iluminare mai puternica

Pentru o vizibilitate cat mai buna pe timpul noptii, camera nu trebuie sa aiba, in zona vizibila, obstacole ce ar putea reflecta infrarosul (ex. ramuri de copac, cladiri, stalpi, streasina cladirii, etc.)

Exemplu Imagine cu Infrarosu

Infrarosu
  Tip obiectiv (Lentila)
Lentila (obiectivul) are rolul de a prelua si focaliza lumina pe senzorul de imagine al camerei de supraveghere video, iar prin dimensiunea acesteia se determina unghiul de vizualizare.

Tipul lentilei determina daca acesta are un unghi fix de vizualizare, reglabil manual sau reglabil motorizat de la distanta din inregistrator sau chiar telefonul mobil.
Obiectiv fix ( lentila fixa )

Sunt cele mai uzuale tipuri de obiective, oferind un unghi fix de vizualizare determinat de distanta focala a acestuia (ex. 2.8 mm, 3.6 mm, etc.).

Nu ofera posibilitatea reglarii nici a unghiului, dar nici a focalizarii si implica o instalare usoara. Sunt pretabile pentru supraveghere generala, unde unghiul se potriveste cu zona de supravegheat

Exemplu:
Pentru o incapere de 3 x 3 metri, este suficienta o camera cu lentila fixa de 2.8 mm si unghi de 105 grade, fiind nevoie de un unghi cat mai larg, atat pe orizontal dar mai ales pe vertical, din cauza dimensiunilor reduse ale incaperii
Obiectiv reglabil manual ( lentila varifocala )

Ofera posibilitatea reglarii unghiului, doar direct de pe camera, in momentul instalarii, oferind un unghi reglabil, limitat de intervalul distantei focale a acestuia (ex. 2.8 mm - 12 mm, unghi intre 105 grade si 33 de grade).

Pe langa posibilitatea reglarii unghiului, camerele cu lentila varifocala permit si reglarea focalizarii, facandu-le ideale pentru focalizarea pe anumite zone.

Exemplu:
Usi de acces, zona casei de marcat, dar si pentru zone unde unghiul exact este important si nu se incadreaza in cele standarde, cum ar fi holurile, alei intre cladiri sau chiar in exterior, pentru supraveghere general, pentru a nu include in imagini zone mult prea mari, inutile.
Obiectiv reglabil motorizat ( lentila varifocala motorizata )

Ofera aceleasi functii ca si lentila varifocala (reglare unghi si focalizare), insa acestea se pot modifica oricand, de la distanta, direct din DVR/NVR, computer persoanal sau chiar telefonul mobil.

Daca la varianta varifocalei clasice, era necesar ca cineva sa indrume din fata monitorului pentru a obtine exact unghiul si focalizarea dorita, in cazul celor cu zoom motorizat, reglarea este extrem de facila.

In plus, in timp, camerele cu varifocala se mai pot defocaliza, fiind nevoie de o reglare periodica, insa in cazul celor cu zoom motorizat, in majoritatea cazurilor, focalizarea se face automat.

Exemplu:
Domeniile sunt aceleasi ca si in cazul camerelor cu lentila varifocala, insa in plus, acestea pot oferi supraveghere generala intr-o incapere de exemplu, iar cand se doreste se poate da "zoom" pe zona centrala a acesteia.
Obiectiv neinclus

Aceste tipuri de camere necesita instalarea unui obiectiv exterior, ce trebuie achizitionat separat. Nu mai exista o gama prea variata pentru acest tip de camere, fiind populare in perioada celor analogice clasice, cu linii TV (CVBS)
Lentila
  DIMENSIUNE LENTILA
Lentila / obiectiv camera de supraveghere video

Distanta focala mica » unghi mai mare de vizualizare
(Ex.: 2.8 mm, 3.6 mm)

Distanta focala mare » unghi mai mic de vizualizare
(Ex.: 12 mm, 16 mm)

Daca stiti exact ce unghi de vizualizare aveti nevoie, puteti alege lentila fixa, fiind o solutie mai ieftina, insa daca doriti o reglare exacta a unghiului de vizualizare, alegeti o camera cu lentila varifocala sau chiar cu zoom motorizat.

Dimensiune lentila
  CARCASA
Carcase camere de supraveghere video
Dome - design discret fapt pentru care sunt folosite in general in interior. Se instaleaza in general pe tavan, dar majoritatea permit si pozitionarea pe perete.

Cu picior - se instaleaza in general in exterior, datorita designului vizibil si orientarii facile. Vin standard cu iluminator in infrarosu.

Speed dome - carcase robuste, ce ofera posibilitatea rotirii in jurul celor 3 axe, dar si iluminator in infrarosu puternic sau chiar lentila cu zoom motorizat.

Mini / Pinehole - camere ce pot fi mascate in diverse obiecte. Se folosesc in general la bancomate (ATM), dar nu numai. Carcasa este de interior.

Fish Eye - camere IP panoramice, cu unghi de 180 grade, Ideale pentru acoperirea completa a unei incaperi.
Carcasa
  TEHNOLOGIE
Exista 3 tipuri de tehnologii:
- analogice HD:    HDCVI, HDTVI, AHD
- analogica clasica :    CVBS (linii TV)
- digitala:    IP

Este OBLIGATORIU ca inregistratorul si camerele de supraveghere video sa cunoasca aceeasi tehnologie, altfel, sistemul de supraveghere video nu va fi functional.

Citeste mai multe informatii aici: Ce tehnologie sa aleg?
Tehnologie
  COMPRESIE
Imaginile provenite de la camerele de supraveghere video sunt comprimate pentru a economisi latime de banda si implicit spatiul de stocare.

In cazul sistemelor analogice, compresia este facuta de catre DVR, iar in cazul sistemelor digitale IP, compresia este realizata de catre camera IP, iar NVR-ul trebuie sa cunoasca de asemenea aceeasi compresie.

Compresia H.264 este o compresie standard in domeniul supravegherii video, insa datorita aparitiei echipamentelor cu rezolutii tot mai mare, era nevoie de o imbunatatire, astfel au aparut H.264+, H.265 si chiar si H.265+.

Comparatie intre diferite tipuri de compresie

Comparatie intre compresiile H.265+ H.265 H.264+ H.264 in domeniul supravegherii video


Compresie
Tehnologii Speciale
  FUNCTII IMAGINE
BLC - BackLight Compensantion - Compensarea luminii din spate
consta in amplificare luminii pana ce persoana este vizibila, insa fundalul devine suprasaturat.

WDR - Wide Dinamic Range - ofera o imagine foarte buna in conditiile in care zona supravegheata este iluminata diferit (contrast mare) obtinand o imagine clara atat in prim plan, cat si in fundal, comparativ cu BLC.

Comparatie intre BLC, WDR si Normal in in domeniul supravegherii video

Functii Imagine
WIRELESS
SLOT CARD
MICROFON
INTRARI ALARMA
ALIMENTARE POE
Alte functii
ALIMENTARE
PRODUCATOR
PRET (Lei)

  DISPONIBILITATE
Disponibiltate

Camere supraveghere video , lentila zoom motorizat IP 2

cu urmatoarele specificatii: Lentila: Zoom motorizatTehnologie: IPDisponibiltate: Stoc/Stoc 0
Sterge toate filtrele
Ordonare:
  Pret crescator
Camera IP 2MP, Exterior, IR 40m, Zoom 5X, POE, Card, Microfon - Dahua IPC-HDW3241T-ZAS-27135 - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
NOU
25.00 fps
1080p
infrarosu
40m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
Inclus
Microfon
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 40 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (108.0°-28.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Microfon inclus; Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, True WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
777,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 4MP Exterior, IR 20m, POE, Slot Card, Zoom 4x - HikVision DS-2DE2A404IW-DE3 - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
25.00 fps
4MP
infrarosu
20m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 20 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (100.0°-33.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
789,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 2MP Exterior, IR 30m, POE, Card, varifocala - HikVision DS-2CD2723G0-IZS
25.00 fps
1080p
infrarosu
30m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (110.0°-31.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC,

Prospect       Link producator    
799,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 2MP Exterior, IR 30m, Zoom 4x, POE, Slot Card - HikVision DS-2CD2725FWD-IZS
25.00 fps
1080p
infrarosu
30m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (105.0°-35.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC, Exir,

Prospect       Link producator    
799,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 4MP Exterior, IR 30m, POE, Slot Card, Zoom 4x - HikVision DS-2CD1741FWD-IZ - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20.00 fps
4MP
infrarosu
30m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (108.0°-31.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, Digital WDR, True WDR,

Prospect       Link producator    
799,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 5MP, Exterior, Zoom 5X, IR 40m, POE, Slot Card - Dahua IPC-HDW2531T-ZS-27135-S2 - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
NOU
20.00 fps
5MP
infrarosu
40m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 40 m
  Compresie: H.265 / H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (100.0°-26.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, True WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
808,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 5MP Exterior, IR 30m, POE, Slot Card, Zoom 5x - Dahua IPC-HDBW2531R-ZS - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
OFERTA
15.00 fps
5MP
infrarosu
30m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (95.0°-27.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC,

Prospect       Link producator    
1219,00 Lei
813,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 5MP Exterior, IR 60m, POE, Slot Card, Zoom 5x - Dahua IPC-HFW2531T-ZS - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
OFERTA
20.00 fps
5MP
infrarosu
60m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 60 m
  Compresie: H.265
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (95.0°-27.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC,

Prospect       Link producator    
985,00 Lei
824,99 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 4MP, Exterior, IR 40m, Zoom 5X, POE, Card, Microfon - Dahua IPC-HDW3441T-ZAS-27135 - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
NOU
25.00 fps
4MP
infrarosu
40m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
Inclus
Microfon
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 40 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (104.0°-27.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Microfon inclus; Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, ,

Prospect       Link producator    
831,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 4MP, PTZ, Exterior, Zoom 4X, Slot Card, POE - Dahua SD22404T-GN - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
NOU
25.00 fps
4MP
infrarosu
Nu
zoom
motorizat
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: Nu
  Compresie: H.265 / H.264
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (112.5°-30.0°)

  Alte functii: Filtru IR Mecanic, 2DNR, 3DNR, True WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
836,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 5MP, Exterior, IR 40m, Zoom 5X, POE, Card, Microfon - Dahua IPC-HDW3541T-ZAS-27135 - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
NOU
20.00 fps
5MP
infrarosu
40m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
Inclus
Microfon
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 40 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (99.0°-26.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Microfon inclus; Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, ,

Prospect       Link producator    
870,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 2MP, Exterior, IR 50m, POE - HikVision DS-2CD2625FWD-IZS
OFERTA
25.00 fps
1080p
infrarosu
50m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 50 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (105.0°-35.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, Darkfighter, Exir,

Prospect       Link producator    
1165,00 Lei
889,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 4MP Exterior, IR 30m, POE, Slot Card, Zoom 4x - HikVision DS-2CD2743G0-IZS
30.00 fps
4MP
infrarosu
30m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (112.0°-29.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, Digital WDR, BLC,

Prospect       Link producator    
899,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 2MP, PTZ, Interior, IR 30m, Zoom 4X, POE, Slot Card, Microfon - Dahua SD29204UE-GN - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
NOU
25.00 fps
1080p
infrarosu
30m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
Inclus
Microfon
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.265 / H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (112.5°-30.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Microfon inclus; Filtru IR Mecanic, 2DNR, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, Starlight,

Prospect       Link producator    
899,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP Lite AI, SMD, 5MP, Zoom 4x, Slot Card, IR 60m, Exterior, POE - Dahua IPC-HFW3541T-ZAS - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20.00 fps
5MP
infrarosu
60m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 5 MP (2592 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 60 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (2.7-13.5 mm)

  Alte functii: POE; Slot card; Meniu OSD, Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 2DNR, 3DNR, True WDR, BLC, HLC, Starlight, Functii IVS,

Prospect       Link producator    
905,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 2MP Exterior, POE, IR 60m, Slot Card, Zoom 5x - Dahua IPC-HFW2231T-ZAS - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
25.00 fps
1080p
infrarosu
60m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 60 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (106.0°-29.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, Digital WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
918,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
 Camera IP 3Mp, Exterior, Zoom 4x, IR 60m, POE, Card - Dahua IPC-HDW2320R-Z - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20.00 fps
3MP
infrarosu
60m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 3 MP (2048 x 1536 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 60 m
  Compresie: H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (85.0°-27.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; 3DNR, Digital WDR, BLC, HLC,

   Video        Prospect       Link producator    
930,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP 4Mp, Exterior, Zoom 4x, IR 60m, POE, Card - Dahua IPC-HFW2421R-ZS-IRE6 - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
20.00 fps
4MP
infrarosu
60m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
  Rezolutie maxima: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 60 m
  Compresie: H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (100.0°-35.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Filtru IR Mecanic, 3DNR, True WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
930,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: 24-48 de ore
Camera IP Rotativa, 2MP Exterior, Wi-Fi, Zoom 4x, POE - Dahua SD22204T-GN-W
STOC 0. REVINE
25.00 fps
1080p
infrarosu
Nu
zoom
motorizat
48V
POE
cu
WiFi
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: Nu
  Compresie: H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (112.5°-30.0°)

  Alte functii: Wireless; 2DNR, 3DNR, Digital WDR, BLC, HLC,

   Video        Prospect       Link producator    
932,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: Suna
Camera IP 2MP Interior, Wi-Fi, Zoom 4x, IR 30m - Dahua SD29204T-GN-W
STOC 0. REVINE
25.00 fps
1080p
infrarosu
30m
zoom
motorizat
cu
WiFi
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 30 m
  Compresie: H.264+ / H.264 / MJPEG
  Lentila: cu zoom motorizat 4x (2.7-11.0 mm)

  Alte functii: Wireless; Filtru IR Mecanic, DNR, 2DNR, 3DNR, Digital WDR, BLC, HLC,

Prospect       Link producator    
945,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: Suna
Camera IP 2MP Exterior Starlight, IR 50m, POE, Slot Card, Microfon, Zoom 5x - Dahua IPC-HDW5231R-ZE - Producator sisteme de supraveghere video profesionale
LA COMANDA
25.00 fps
1080p
infrarosu
50m
zoom
motorizat
48V
POE
Slot
Card
Inclus
Microfon
  Rezolutie maxima: 1080p (1920 x 1080 pixeli)
  Tehnologie: IP
  Infrarosu: 50 m
  Compresie: H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264
  Lentila: cu zoom motorizat 5x (101.0°-31.0°)

  Alte functii: POE; Slot card; Microfon inclus; Filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, 3DNR, True WDR, BLC, Starlight, ePOE,

Prospect       Link producator    
950,00 Lei
 Garantie: 24 de luni
 Livrare: La Comanda
245 |

Informatii Protectie
In functie de constructia carcasei, camerele se pot instala in   interior sau exterior.

Cauti o camera pentru interior?
ORICE camera poate fi instalata in interior, chiar daca este conceputa pentru exterior, insa pentru interior se folosesc in general camere format DOME (vezi filtru format carcasa)!

Cauti o camera pentru exterior?
In exterior se pot instala doar camere special concepute pentru a rezista la umiditate, temperaturi scazute sau chiar foarte mari.

Chiar daca nu sunt expuse direct "in ploaie", camerele de interior nu vor rezista in timp din cauza umiditatii din aer, a temperaturilor variate, etc.

O principala specificatie a rezistentei in exterior, atat la praf, cat si la apa, este gradul de protectie: IP65, IP66, IP67
 • Informatii Rezolutie
  Reprezinta principala specificatie a unei camere de supraveghere video si influenteaza direct detaliile din imaginile obtinute.

  Se masoara in Megapixeli si cu cat este mai mare aceasta specificatie, cu atat aveti mai multe detalii, cu acelasi unghi de vizualizare.

  Nu determina unghiul de vizualizare al camerei, ci numarul de pixeli ("puncte") dintr-o imagine. Cu cat avem persoana din imagine construita din mai multe "puncte", cu atat vom avea mai multe sanse sa o identificam.

  Exemplu:
  2 Megapixeli = 1080P = 1920 x 1080 pixeli = 2.073.600 pixeli
  ( Orizontal x Vertical )

  Imagine comparare rezolutii


 • 12 Megapixeli ≈ 4000 x 3000 pixeli

  Tehnologii: IP
  Categorie: Ultra HD
  Format imagine: 16:9

  Reprezinta cea mai mare rezolutie in domeniul supravegherii video si este pretabila, in general doar mediilor industriale, deoarece pretul acestor camere este unul foarte ridicat, iar ca si produse sunt disponibile foarte putine modele


 • 8 Megapixeli sau 4K ≈ 3840 x 2160 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Ultra HD
  Format imagine: 16:9

  Rezolutia 4K este o rezolutie excelenta pentru supravegherea generala, oferind foarte multe detalii, insa trebuie luat in calcul si faptul ca necesita si inregistratoare foarte puternice ca si putere de procesare, implicit hard disk (-uri) cu o capacitate mai mare pentru stocarea inregistrarilor, plus un internet cu viteza buna (ex. fibra optica) pentru transmiterea prin internet.


 • 6 Megapixeli ≈ 3000 x 2000 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Super HD
  Format imagine: 4:3


 • 5 Megapixeli ≈ 2560 x 1920 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Super HD
  Format imagine: 4:3


 • 4 Megapixeli sau 2K ≈ 2560 x 1440 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Super HD
  Format imagine: 16:9


 • 3 Megapixeli ≈ 1920 x 1536 pixeli

  Tehnologii: HDCVI, TVI, AHD si IP
  Categorie: Super HD
  Format imagine: 4:3

 • Informatii Infrarosu
  Majoritatea camerelor de supraveghere video sunt dotate cu iluminator in infrarosu, format din LED-uri IR, ce produc o lumina invizibila ochiului uman, dar care ajuta senzorul de imagine al camerei sa obtina imagini mai clare si in conditii de iluminare extrem de scazute sau pe timpul noptii.

  Distanta estimata a infrarosului, NU REPREZINTA distanta la care "vede" camera, fiind limitata de detaliile ce se pot obtine cu rezolutia existenta a camerei.

  Distanta mai mare = iluminare mai puternica

  Pentru o vizibilitate cat mai buna pe timpul noptii, camera nu trebuie sa aiba, in zona vizibila, obstacole ce ar putea reflecta infrarosul (ex. ramuri de copac, cladiri, stalpi, streasina cladirii, etc.)

  Exemplu Imagine cu Infrarosu

 • Informatii Lentila
  Lentila (obiectivul) are rolul de a prelua si focaliza lumina pe senzorul de imagine al camerei de supraveghere video, iar prin dimensiunea acesteia se determina unghiul de vizualizare.

  Tipul lentilei determina daca acesta are un unghi fix de vizualizare, reglabil manual sau reglabil motorizat de la distanta din inregistrator sau chiar telefonul mobil.
 • Informatii Dimensiune lentila
  Lentila / obiectiv camera de supraveghere video

  Distanta focala mica » unghi mai mare de vizualizare
  (Ex.: 2.8 mm, 3.6 mm)

  Distanta focala mare » unghi mai mic de vizualizare
  (Ex.: 12 mm, 16 mm)

  Daca stiti exact ce unghi de vizualizare aveti nevoie, puteti alege lentila fixa, fiind o solutie mai ieftina, insa daca doriti o reglare exacta a unghiului de vizualizare, alegeti o camera cu lentila varifocala sau chiar cu zoom motorizat.

 • Informatii Carcasa
  Carcase camere de supraveghere video
  Dome - design discret fapt pentru care sunt folosite in general in interior. Se instaleaza in general pe tavan, dar majoritatea permit si pozitionarea pe perete.

  Cu picior - se instaleaza in general in exterior, datorita designului vizibil si orientarii facile. Vin standard cu iluminator in infrarosu.

  Speed dome - carcase robuste, ce ofera posibilitatea rotirii in jurul celor 3 axe, dar si iluminator in infrarosu puternic sau chiar lentila cu zoom motorizat.

  Mini / Pinehole - camere ce pot fi mascate in diverse obiecte. Se folosesc in general la bancomate (ATM), dar nu numai. Carcasa este de interior.

  Fish Eye - camere IP panoramice, cu unghi de 180 grade, Ideale pentru acoperirea completa a unei incaperi.
 • Informatii Tehnologie
  Exista 3 tipuri de tehnologii:
  - analogice HD:    HDCVI, HDTVI, AHD
  - analogica clasica :    CVBS (linii TV)
  - digitala:    IP

  Este OBLIGATORIU ca inregistratorul si camerele de supraveghere video sa cunoasca aceeasi tehnologie, altfel, sistemul de supraveghere video nu va fi functional.

  Citeste mai multe informatii aici: Ce tehnologie sa aleg?
 • Informatii Compresie
  Imaginile provenite de la camerele de supraveghere video sunt comprimate pentru a economisi latime de banda si implicit spatiul de stocare.

  In cazul sistemelor analogice, compresia este facuta de catre DVR, iar in cazul sistemelor digitale IP, compresia este realizata de catre camera IP, iar NVR-ul trebuie sa cunoasca de asemenea aceeasi compresie.

  Compresia H.264 este o compresie standard in domeniul supravegherii video, insa datorita aparitiei echipamentelor cu rezolutii tot mai mare, era nevoie de o imbunatatire, astfel au aparut H.264+, H.265 si chiar si H.265+.

  Comparatie intre diferite tipuri de compresie

  Comparatie intre compresiile H.265+ H.265 H.264+ H.264 in domeniul supravegherii video


 • Informatii Functii Imagine
  BLC - BackLight Compensantion - Compensarea luminii din spate
  consta in amplificare luminii pana ce persoana este vizibila, insa fundalul devine suprasaturat.

  WDR - Wide Dinamic Range - ofera o imagine foarte buna in conditiile in care zona supravegheata este iluminata diferit (contrast mare) obtinand o imagine clara atat in prim plan, cat si in fundal, comparativ cu BLC.

  Comparatie intre BLC, WDR si Normal in in domeniul supravegherii video

 • Informatii Disponibiltate
 •  Cautare
   Filtrare
   Sus  Meniu
  CONTACT RAPID
  Vanzari
  0767 390 475


  Tehnic
  0765 487 387


  NEWSLETTER
  Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi imediat ofertele noastre speciale si produsele noi pe care le vom comercializa



  © POLITES ONLINE SRL 2020

  Autentificare

  Autentificare
  Nu ai inca un cont? Creaza cont nou!
  Ai uitat parola? Poti sa o recuperezi!
  Intampini probleme la autentificare? Contacteaza-ne telefonic: 0767 390 475 si vom rezolva problema imediat!