Ce contine un sistem de supraveghere video. Elemente componente sistem supraveghere.

Doriti sa achizitionati un sistem de supraveghere video? In continuare va prezentam toate elementele componente ale unui sistem de supraveghere video analogic, complet.
  Publicat in: 2011.02.22
Un sistem de supraveghere video complet contine:

1. Inregitratorul digital - DVR
DVR-ul este componenta sistemului de supraveghere video care se ocupa cu receptarea imaginilor de camerele de supraveghere video si stocarea acestora. Pentru ca imaginile optinute de la camerele de supraveghere video sa fie memorate DVR-ul foloseste un hard disk.


2. Mediul de stocare al imaginilor - HARD DISK
Hard Disk-ul este memoria volatila a sistemului. In functie de capacitatea hard disk-ului DVR-ul pastreaza imaginile pe o perioada cat mai lunga (250 Gb, 320 Gb, 500 Gb, 1 Tb, 2 Tb, etc..)


3. Camerele de supraveghere video analogice
Camerele de supraveghere video sunt folosite pentru a obtine imagini dintr-o anumita zona ce se doreste a fi supravegheata.

In functie de locul de amplasare pot fi de interior sau exterior, iar in functie de rezolutie pot fi:
- rezolutie mica (sub 400 linii TV )
- rezolutie medie (intre 420 si 500 linii TV)
- rezolutie inalta (peste 520 linii TV)


4. Surse alimentare tensiune
Camerele de supraveghere necesita alimentare, iar majoritate necesita 12V DC, insa exista si 24V AC si chiar 220V AC.
Sursele de alimentare se pot achizitiona cate o sursa pentru fiecare camera de supraveghere, sau o singura sursa comuna pentru toate camerele din sistem.
De asemenea, este recomandata o sursa cu modul de incarcare pentru acumulator sau folosirea unui UPS, pentru a asigura o autonomie in cazul intreruperii tensiunii electrice.


5. Mediul de transmisie al semnalelor - Cablurile
Cel mai intalnit cablu folosit transmisia semnalului video, in instalarea sistemelor de supraveghere video este cablul coaxial, insa distanta maxima recomandata este de maxim 100m.
Alte cabluri folosite la sistemele de supraveghere video sunt cablurile FTP si UTP, care au avantajul de a aduce semnalul video de pana la 1500 m folosind adaptoare active.
Pentru transmisia energiei electrice (alimentarii) se folosesc cabluri elecrtrice de diferite dimensiuni: de la cablu electric de 0.5mm2 pana la 2mm2, in functie de tensiunea folosita.

6. Conectori, mufe, adaptoare - Mufe BNC, Video Balun pasivi sau activi
Pentru cablul coaxial este nevoie de mufe BNC speciale pentru tipul cablului (RG59,RG6, etc.), care la randul lor pot fi: mufe BNC cu sertizare, mufe BNC cu filet, mufe BNC cu F, cu lipire, etc.
Pentru cablulu FTP sau UTP se folosesc adaptoare numite video balun care pot fi pasive sau active.
 COMENTARII
 Cautare
 Filtrare
 Sus
CONTACT RAPID
Vanzari
0767 390 475


Tehnic
0765 487 387


NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi imediat ofertele noastre speciale si produsele noi pe care le vom comercializa


© POLITES ONLINE SRL 2017

Autentificare

Autentificare
Nu ai un cont? Creaza cont nou !
Nu mai stii datele? Recupereaza Parola!